تاریخ و فرهنگ ایران زمین

آیا چپ‌های افراطی قصد نابودی هویت ملی ایران را دارند؟

نگاهی کوتاه:

برخی از چپ گرایان افراطی ایرانی همان سیاست‌های وابستگان به شوروی را سرلوحه خود قرار دادند! ابتدا با جعل و تحریف تاریخ ایران، مفاخر ملی ایران را بسیار سیاه و پلید جلوه می‌دهند و مسائل ملی مانند خلیج فارس را بی اهمیت می‌خوانند. سپس زمانی که به خیال خود توانستند مردم ایران را نسبت به مفاخر ملی خود و مسائل ملی بدبین یا بی‌اهمیت کنند، طرح نابودی هویت ملی ایران را شروع می‌کنند.

سالها پیش وابستگان به شوروی فعالیت‌های ایران‌ستیزانه آشکار می‌کردند. از جمله می‌توان به فرقه پیشه‌وری که وابسته به شوروی سابق بود و حتی تجزیه طلب هم بود اشاره کرد (ن.ک: نقدی بر صحبت‌هایی که از آذربایجان نیست).

پس از فروپاشی شوروی میراثی از سیاست‌های فرهنگی آن حکومت شکست خورده باقی مانده است و چپ‌ها در سراسر دنیا از اندیشه‌های پوسیده آن دوران استفاده کردند.

برخی از چپ گرایان افراطی ایرانی همان سیاست‌ها را سرلوحه خود قرار دادند! به طوری که یکی از کارهایی که مدام انجام می‌دهند حمله به تاریخ باستانی ایران و مفاخر ملی ایرانی است.

برای مثال اخیرا شخصی مانند ایمان سلیمانی امیری که از عقاید چپ گرایانه دفاع کرده است، در چند برنامه دروغ‌های بسیاری علیه هخامنشیان و ایران باستان گفته است (ن.ک: ایمان سلیمانی امیری و دروغ‌پردازی بر علیه هخامنشیان). او در جاهای دیگر هم ادبیات ملی ایران و اساطیر ایرانی را تنها در جهت توجیه استبداد و جباریت شاهان ایران دانسته است!! و مدعی است که می‌خواهد با این انتقادات هویت مدرن برای ایران بسازد!!

سالیان پیش احمد شاملو هم که عقاید چپ گرایانه داشت، بر ضد فردوسی سخن می‌گفت (1) و داستان ضحاک در شاهنامه و حتی داستان گئومات و داریوش بزرگ را تحریف کرد.

در سالهای اخیر وقتی واکنش گسترده و همگرایی ایرانیان در مخالفت با نام جعلی خلیج همیشگی فارس به وجود آمد، اشخاصی با رویکرد چپ اهمیت ایرانیان به نام خلیج فارس را غیر منطقی و حتی خطرناک دانستند و مسأله خلیج فارس را بی اهمیت می‌خواندند!! (نه.ک: چرا نام خلیج فارس اهمیت دارد؟)

سالها پیش امثال لنین و استالین به وضوح هویت ملی را نفی می‌کردند، امروزه هم گویا چپ گراهای افراطی ایرانی با تاثیر پذیری از آنان قصد نابودی هویت ملی ایرانیان را دارند ولی مستقیم آن را ابراز نمی‌کنند.

ابتدا با جعل و تحریف تاریخ ایران، مفاخر ملی ایران را بسیار سیاه و پلید جلوه می‌دهند و مسائل ملی مانند خلیج فارس را بی اهمیت می‌خوانند. سپس زمانی که به خیال خود توانستند مردم ایران را نسبت به مفاخر ملی خود و مسائل ملی بدبین یا بی‌اهمیت کنند، طرح نابودی هویت ملی ایران را شروع می‌کنند.

البته بیشتر مردم ایران همواره در مقابل این افراد هشیار بودند و همواره نخبگان این مرز و بوم هم در کنار مردم عزیز ایران تلاش کردند تا دروغ‌های آنان را آشکار کند.

پانویس :

۱ـ ن.ک: انتقاد جلال خالقی مطلق از دیدگاه‌های شاملو درباره فردوسی. پایگاه شورای گسترش زبان و ادبیات فارسی. ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸. 

برچسب:
امروز

دیدگاه شما:



به کار گیری یا روگرفت از نوشته‌های این پایگاه تنها پس از پذیرش قوانین پایگاه امکان پذیر است: قوانین پایگاه خِرَدگان
توسعه نرم افزاری: مجید خالقیان
آیا چپ‌های افراطی قصد نابودی هویت ملی ایران را دارند؟