آهنگهای میهنی و حماسی
آهنگ «افعی ضحاک»، بر اساس سرودهای از مجید خالقیان و با آرایه ادبی تضمین (از خاقانی شروانی) آماده شده است. مصرع تا که جهان افعی ضحاک شد عینا از خاقانی گرفته شده و شعر خاقانی نقش مهمی در این سروده داشته است. این آهنگ حاصل گردآوری چند خروجی هوش مصنوعی با سبک حماسی است که نهایتا ویرایش شدند و در کنار یکدیگر قرار گرفتند. بنابراین تدوین و اصلاحات فراوان به صورت دستی انجام گرفته است.
آهنگ «افسوس زال نیست» با سبکی حماسی و البته مرثیه مانند، بر اساس سرودهای که با اسطورههای ایرانی پیوند دارد ساخته شده است. در این سروده «زال» پهلوان ایرانی (پدر رستم) از خردمندترین شخصیتهای شاهنامه، مورد توجه بسیار قرار دارد. در این سروده نگاهی به شرایط امروز هم دیده میشود و از اینکه دیگر شخصی مانند زال وجود ندارد آه و افسوس سر داده میشود. در کنار زال به شخصیتهای اساطیری مانند اسفندیار، گرامی و… هم اشاره میشود. این آهنگ با کمک هوش مصنوعی ساخته شده ولی از آنجایی که هوش مصنوعی در خواندن و فهم بعضی از بخشهای شعر دچار مشکل بود، برای آنکه این آهنگ قابل ارائه باشد، تدوین و اصلاحات فراوان به صورت دستی انجام گرفته است. با این حال هوش مصنوعی با آماده کردن صداهایی دلنشین، نتیجهای قابل توجه ارائه داده است.
آهنگ «به نام کوروش و خاکش» با سبکی حماسی، بر اساس سرودهای که با اسطورهها و تاریخ باستانی ایرانی پیوند دارد ساخته شده است. در این سروده کاوه، آرش و سیاوش که از مشهورترین شخصیتهای داستانهای ایرانی هستند مورد توجه قرار گرفتند. از شخصیتهای خوشنام تاریخی که از این سروده از او یاد میشود کوروش بزرگ است. این سروده با یاد و نام داستانهای ایرانی و تاریخ باستانی ایران آغاز میشود و با سوگند خوردن به خون سیاوش و قدرت آتش، پایان آمدنِ روزهای تاریک را نوید میدهد. سروده اصلی با متن ترانه این آهنگ تفاوت دارد و به منظور همخوانی بیشتر با آهنگ بخشهایی جدید در ترانه قرار گرفتند. لازم به ذکر است که این آهنگ با کمک هوش مصنوعی ساخته شده ولی با تدوین دستی همراه بوده است.
آهنگ «خروش ماندگار دل» با هوش مصنوعی و بر اساس سرودهای از مجید خالقیان ساخته شده است. این آهنگ مانند آهنگهای ارکسترهای سمفونیک آماده شده و هوش مصنوعی اجرای قابل توجهی داشته است.