پایگاه خِرَدگان چند وقتی است که سخنان با منبع کوروش بزرگ را گسترش میدهد که با استقبال خوب هم میهنان گرامی روبرو شده است.
نگاه کنید به:
آنچیزی که بیشتر از جنبههای تاریخی ما را بر آن داشت تا این سخنان را گسترش دهیم جنبههای اخلاقی این سخنان است. البته پیش از هر چیز باید از جناب آقای ابوالحسن تهامی و انتشارات نگاه سپاسگزاری کنیم که برگردان بسیار خوبی از کوروپدیای گزنفون را ارئه دادند چرا که پیش از این برگردان پر از اشتباه رضا مشایخی مورد استناد قرار می گرفت! به راستی یکی از نیازهای پژوهشهای تاریخی و فرهنگی برگردان خوب از کوروپدیای گزنفون بود که کتاب ارزنده آقای ابوالحسن تهامی تا حدودی این نیاز را رفع کرده است. به هر حال خوشحالیم که نگارههایی که توسط خِرَدگان آماده شد، استقبال خوبی را به همراه داشته است.
لازم به ذکر است که نگاههایی از جملات استوانه کوروش و از برگردانهای معتبر دکتر شاهرخ رزمجو و دکتر عبدالمجید ارفعی هم تا کنون تهیه شده و گسترش یافته است.
اما این موضوع به مذاق کوروشستیزان خوش نیامده و تهمتهای ناروایی را به خِرَدگان زدند. کوروشستیزان که گویا خودشان پیش از این برای آنکه بهانهای پیدا کنند تا به تخریب کوروش بپردازند، جملات دروغینی را به کوروش نسبت میدادند و سپس هیاهویی به پا میکردند که نگاه کنید جملات جعلی هستند!!! با دیدن سخنان با منبع کوروش عصبانی شدند و در یک اقدام شرمآور تهمتهای ناروایی را به خردگان زدند.
پیش از این هم در نوشتاری از جوسازی آنها یاد کردیم.
نگاه کنید به:
اما باز هم شاهد آن هستیم که با سانسور منابع قصد دارند خردگان را تخریب کنند!! جالب آنکه بخش منابع را حذف کردهاند و سپس تهمتهای ناروا زده اند!!! این خود نشان میدهد که چقدر اقدام آنها شنیع و شرم آور است.
با آنکه منابع کامل در نگارههای خِرَدگان آمده است ولی یکی از جملات که کوروش ستیزان ادعا کردند «دروغ کوروشی» است،جمله زیر میباشد:
«آنکس که آرمان خویش از گفته به کردار نمیآرد و خرسند است، باید به یاد آورد که نیم مردی بیش نیست…»
منبع: کوروش نامه گزنفون، دفتر 3، بخش 3، بند 38، برگردان ابوالحسن تهامی.
نگاه کنید به: گزنفون (1389). زندگی کوروش (تربیت کوروش). برگردان ابوالحسن تهامی. تهران: نگاه. ص 138.
در اینجا عینا تصویر کتاب را میآوریم تا دروغ کوروشستیزان آشکار شود:
تصویر صفحه 138 کتاب زندگی کوروش (مشهور به کوروش نامه) گزنفون، برگردان ابوالحسن تهامی
کوروشستیزان تنها به این دروغ بسنده نکردند بلکه دروغهای دیگری هم رواج دادهاند.
همچنین این جمله که از اندرزهای پایانی کوروش گزینش شده است:
«مهر بورزید دوستان را، و این مهرورزی شما را نیرویی خواهد داد کـه با آن دشمنانتان را براندازید».
منبع: کوروش نامه گزنفون، دفتر 8، بخش 7، بند 28، برگردان ابوالحسن تهامی.
نگاه کنید به: گزنفون (1389). زندگی کوروش (تربیت کوروش). برگردان ابوالحسن تهامی. تهران: نگاه. ص 358.
و باز هم تصویر عینی کتاب:
به طور کلی مدتی است که کوروش ستیزان به تخریب تاریخ ایران و شخصیتهای خوشنام همانند کوروش بزرگ می پردازند. هنوز بر ما روشن نیست که این اقدام آنها از طرف چه کسانی یا چه کشورهایی و یا چه سازمانها و نهادهایی حمایت میشود ولی این فعالیت آنها با استقبال بسیار زیاد ایرانستیزان و تجزیهطلبان روبرو شده است. خوشبختانه با واکنشهای مردمی این جو ساختگی و نادرست تا حدودی شکسته شده است اما باید هوشیار بود چرا که در این شرایط خاص از تاریخ بشر دشمنان ایران به دنبال نابودی ایران هستند.