تاریخ ایران را سانسور کرده اند تا هخامنشیان را مبنای تاریخ ایران قرار دهند! این ادعای برخی از افراد است که متاسفانه یا با رویکرد تاریخ ستیزانه و یا از روی نا آگاهی مطرح میکنند. چیزی که بیش از همه در این نوشته ها که صورت کوتاه نوشت منتشر میشوند خودنمایی میکند اینست که نوشته ها بدون هیچ منبع و سندی منتشر میشوند و بیش از آنکه متنی علمی و متکی بر اسناد باشد به دلنوشته هایی مملو از تخیل پردازی شبیه اند!
از جمله افرادی که این گفتار را پیش کشیده اند میتوان به جناب آقای سلیمی نمین و جناب آقای پورپیرار اشاره کرد، بررسی و پاسخ به اظهارات سلیمی نمین به صورت مفصل در مناظره ای میان ایشان و جناب آقای بهرام روشن ضمیر داده شده است. میتوان از اینجا این مناظره را مطالعه کرد. اما در این نوشتار به صورت کوتاه و خلاصه به واکاوی سخنان جناب پورپیرار میپردازیم. ایشان در کتاب دوازده قرن سکوت مینویسد:
باستان شناسان جهانی به دلایلی که در صفحات بعد این کتاب خواهد آمد، مصرانه میکوشند که تمدن ایران کهن پیش از هخامنشی، همچنان در لایه ای از خاک باقی بماند و در حد داستان های شاهنامه متوقف باشد . یافته های خیره کننده در گوشه های مختلف این سرزمین هرگز موجب گستردگی جستجو نشده بل به عکس این یافته ها خود دلیلی بر توقف هرچه سریع تر این کاوش ها بوده است سرمایه و دانش انحصاری باستان شناسان جهانی با جست و جوی پیگیر و منظم و لاینقطع در همدان و پاسارگاد و تخت جمشید و شوش میکوشند که آغاز تمدن ایران را به آغاز امپراتوری هخامنشی منتقل کنند» (پورپیرار، 1379: ص 35).
پاسخ به این ادعا:
نوشته آقای پورپیرار نشان میدهد که تنها بر تئوری توطئه بنیان شده است، استفاده از توهم توطئه و دروغ گو خواندن همه دانشمندان و صاحب نظران و جعل و تحریف خواندن وقایع اثبات شده تاریخی شیوه ای موثر برای کسانی است که برای اثبات گفته های خویش هیچ سند و مدرکی ندارند. بدون شک داستان سرایی های بدون اسناد تاریخی نزد تاریخ دانان و دانش آموخته گان حوزه تاریخ جایگاهی ندارد و مورد پذیرش نیست.
به هر حال انتظار بر این بود که در پس این ادعا ها، جناب پورپیرار برای ما روشن میساخت که چگونه باستان شناسان جهانی! تاریخ پیش از هخامنشی ایران را در لایه ای از خاک قرار دادند؟ چگونه یافته های خیره کننده تمدن های پیشا هخامنشی نه تنها موجب گسترش جستجو نشده بلکه حتی آن را متوقف کرده ؟ و چه سندی این گفته را اثبات میکند؟ و کدام یک از این باستان شناسان جهانی گفته اند مبدا تاریخ و فرهنگ ایرانی از هخامنشیان شروع میشود؟
نویسندگان کتاب «اعتبار باستان شناختی آریا و پارس» این گفته پورپیرار را مورد تحلیل قرار داده اند و مینویسند:
«نگاهی به کارنامه تمام کاوش هایی که در ایران انجام گرفته است بی اساسی گفته های فوق را هویدا میسازد ، به طور کلی از سال 1307 تا 1357 تعداد صد و هشت کاوش در ایران انجام گرفته است که از این تعداد هفت محوطه فقط دارای دوره هخامنشی است … بنا بر این محوطه های صرفا هخامنشی تنها حدود 6% کل کاوش ها را به خود اختصاص داده است.در حقیقت این درصد ناچیز هم به منظور نشان دادن “آغاز امپراتوری ایران با آغاز امپراتوری هخامنشی” نیست و تاراج هنر های متعالی این سلسله کاردان و ثروتمند مد نظر بوده است» (عطایی و وحدتی، 1382: ص 108).
در واقع مطرح کنندگان این ادعا نخست عدم اعتقاد خویش به راستی و درست گویی و سپس مغرض بودن خود را نشان دادند به طوری که حتی نزد این جماعت 6% بزرگ تر از 94% است!
پس از این کشف بزرگ ریاضیاتی از سوی ایران ستیزان انتظار میرود که آن ها برای ما توضیح دهند که کدام یک از این باستان شناسان جهانی! گفته است که مبدا تاریخ و هنر ایران هخامنشیان هستند؟
برای مطالعه بیشتر در مورد تحریفگری های پورپیرار و ایران ستیزان بنگرید به: